Kundecase

Praktiserende Læge Jan Jørgensen

Praktiserende Læge Jan Jørgensen, er en privat praksiserende læge beliggende i Maribo. Som andre praksiserende læger har de et behov for at kunne kommunikere sikkert med det offentlige vi email. Dette kan være regionerne og andre offentlige instanser. Da dialogerne indeholder personfølsomme informationer og dokumenter har de et behov for en sikker mail-løsning. Dette behov løser Bluewhale nemt via Bluewhales Outlook add-in og tunnelmail konfiguration.

Praktiserende Læge Jan Jørgensen

Problem

Efter overgangen fra NemID til MitID oplevede lægepraksisen problemer med at modtage visse sikre mails fra det offentlige. Problemet opstod, fordi deres Sikker Mail-setup, der var baseret på NemID Erhvervscertifikat, ikke længere var gyldigt.

Løsning

Bluewhale hjalp lægepraksisen med at oprette og konfigurere sikker mail ved hjælp af det nye MitID Erhvervscertifikat gennem Bluewhales cloud-løsning kombineret med Bluewhales Outlook add-in.

Dette sikrer, at praksisen nu kan modtage sikker mail (tunnelmail) på alle emailadresser og sende sikkert fra Outlook.

Sådan har vi hjulpet

Sikker mail (tunnelmail)

Bluewhale faciliterer sikker mail via MitID Erhvervscertifikat, hvilket muliggør sikker kommunikation mellem det offentlige og lægepraksisser. Med sikker mail kan du sende personfølsomme oplysninger og dokumenter uden bekymring. Bluewhale er din løsning til ekstra tryghed med mailkommunikation. Lægepraksisser kan nemt implementere Bluewhale i deres eksisterende Outlook-setup, hvilket gør overgangen problemfri og sikrer en kontinuerlig sikker kommunikation.

Certificeret GDPR-compliant

Bluewhale gør dig i stand til at have en fortrolig dialog med borgere, kunder, klienter og samarbejdspartnere. Alt er krypteret og kan kun læses af dig og modtageren. Du kan sende og modtage filer på op til 25 GB.

Vis at I tager datasikkerhed seriøst

Få en sikker postkasse, så alle kan kontakte jer fortroligt og krypteret direkte i Outlook. Sådan tager I ansvar for databeskyttelse fra allerførste kontakt – det styrker jeres brand, og det giver tryghed, når man kan skrive til jer uden risiko for, at beskeden falder i de forkerte hænder.

Bliv endnu én af vores glade kunder

Book et møde

Vores kunder siger

”Du bliver compliant med Bluewhale og kan kommunikere sikkert med alle borgere, virksomheder og offentlige institutioner i indland og udland. Det er super nemt, og du kan sidde og arbejde i Outlook eller via vores web-app”
Søren Hjarlvig Co-Founder - Bluewhale

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få værdifuld viden om, hvordan din kommunikation bliver sikker og compliant

Anders Goosmann Strategic Sales Manager - Bluewhale