Foreninger

Skriv sikkert med jeres medlemmer

Nu kan I sende personfølsomme informationer nemt, sikkert og hurtigt uden at skifte it-system – og være 100 % compliant med GDPR. Og jeres medlemmer kan skrive sikkert og krypteret til jer, så I altid er i sikker dialog med jeres medlemmer.

100% uforpligtende

Hvordan gør vi dialogen med vores medlemmer sikker?

Astma-Allergi Danmark får dagligt mange forespørgsler af helbredsmæssig karakter samt uopfordrede ansøgninger, som begge stiller høje krav til datasikkerheden.

Kravene gjorde, at de søgte efter en platform, der giver mulighed for, at folk udefra – på nem og simpel vis – kan kommunikere sikkert, uanset hvilket IT-setup eller mailsystem, folk har.

Bluewhale løser i dag denne udfordring og sørger for, at alle henvendelser udefra til Astma Allergi Danmark bliver sendt sikkert og krypteret, så man trygt kan sende persondata og følsomme oplysninger.

 


Sikker kontakt på et øjeblik

Det bliver ikke nemmere – blot et klik og alle kan skrive krypteret til jer. Vælg selv, om I skal have en enkelt kontakt os sikkert-knap eller om alle medarbejdere skal have en sikker postkasse under deres kontaktinfo.

100 % GDPR-compliant

Nem og overskuelig løsning når I har behov for at modtage store filer sendt til jer udefra. Modtag lydfiler, hele mapper, billeder mm. Det giver tryghed, når man kan skrive til jer uden risiko for, at beskeden falder i de forkerte hænder.

Vis at I tager datasikkerhed seriøst

Få en sikker postkasse, så alle kan kontakte jer fortroligt og krypteret direkte i Outlook. Sådan tager I ansvar for databeskyttelse fra allerførste kontakt – det styrker jeres brand.

“Vi oplever, at Bluewhale giver os en tryghed i hverdagen - både for vores ansatte, for vores medlemmer og andre, som kontakter os med fortrolige informationer. Nu ved vi, at der bliver passet godt på vores e-mail."
Astma-Allergi Danmark

Bliv endnu én af vores glade kunder

Book et møde