Sundhed

Sikker kommunikation med jeres patienter

Vi hjælper med sikker kommunikation inden for sundhed i både det offentlige og det private. Vi kan hjælpe jer med at sende journaler, røntgenbilleder op til 25 GB til alle modtagere i Danmark og i udlandet – og sikre, at I overholder GDPR. 

100% uforpligtende

Hvordan får vi bragt svartiden og udgiften til laboratoriesvar ned?

I SPZ Lab har vi behov for at sende svar på diagnostiske test til klinikker og patienter. Desuden har vi behov for at kunne modtage information om de patienter, som vi skal undersøge. Sikker og tryg overførelse af disse data er afgørende for vores arbejde og for at vores kunder kan føle sig sikker på, at ingen uvedkommende personer kan få adgang til disse personfølsomme oplysninger.

Tidligere var vi nødt til at sende oplysningerne med kurerpost – dette var langsommeligt og samtidig forholdsvis dyrt.


Certificeret GDPR-compliant

Bluewhale gør dig i stand til at have en fortrolig dialog med borgere, kunder, klienter og samarbejdspartnere. Alt er krypteret og kan kun læses af dig og modtageren. Du kan sende og modtage filer på op til 25 GB.

Kommuniker uanset IT-platform

Alle kan modtage din e-mail, uanset hvilket mailsystem din modtager har. Når du bluewhaler en besked, er det kun rette modtager, der kan åbne beskeden. Du kan sende fortrolig information til modtagere i hele verden, nemt og overskueligt.

Vis at I tager datasikkerhed seriøst

Få en sikker postkasse, så alle kan kontakte jer fortroligt og krypteret direkte i Outlook. Sådan tager I ansvar for databeskyttelse fra allerførste kontakt – det styrker jeres brand, og det giver tryghed, når man kan skrive til jer uden risiko for, at beskeden falder i de forkerte hænder.

”Vi har brugt Bluewhale siden 2017 og sparer flere tusinde kroner om måneden, fordi vi ikke længere bruger kurerpost. Vores arbejde er også blevet langt mere hurtigt og effektivt, da vi har reduceret vores ’turn-around-time’ med 1-2 dage.”
Preben Christensen Ph.D., Direktør SPZ Lab

Bliv endnu én af vores glade kunder

Book et møde