Uddannelse

Sikker kommunikation samlet ét sted

Vores løsning gør det enkelt for jeres ansatte at kommunikere sikkert med elever, forældre, pårørende og samarbejdspartnere – både i Danmark og i udlandet. Alt du behøver er adgang til en email, og du bliver 100 % compliant med GDPR.

100% uforpligtende

Kan vi sende fortrolige e-mails til udlandet?

Københavns Universitets udfordring var at kommunikere med folk i udlandet, både studerende, forskere og undervisere.

  • De har behov for at kunne sende alt fra eksamensbeviser, ansættelseskontrakter, data fra forskning og hele projekter
  • Alt er fortroligt og kan derfor ikke sendes med almindelig e-mail med risiko for, at det falder i forkerte hænder
  • Der er også filer, der fylder for meget til at sende på e-mail.

Sammen fandt vi ud af, at Bluewhale Enterprise kan løse Københavns Universitets behov for sikker kommunikation hele vejen rundt.


International kommunikation uden besvær

Ligesom blåhvalen kommer overalt i verdens have, så når beskeder sendt med Bluewhale også rundt i hele verden. Vi tager højde for de begrænsninger, der kan være, hvis din modtager er i fx USA eller Kina.

Du kan sove trygt om natten

Vores løsning er certificeret og lever op til datalovgivningen. Det er din garanti for, at du er 100 % compliant, når du sender med Bluewhale. Det giver ro i maven.

Slut med begrænsninger og mail-bøvl

Du kan sende til alle, uanset hvilket mailsystem din modtager har. Det er kun den rette modtager, som kan åbne beskeden. Du undgår alt bøvl med fyldte indbakker og begrænsning på størrelsen af filer, du kan vedhæfte.

"Bluewhales løsning har i høj grad ændret det daglige arbejde for vores ansatte og forskere. Nu kan de nemt og ubesværet sende alt det, de har brug for uden at afbryde deres arbejdsflow. Det sparer tid - og det giver ro i maven at vide, at alt det, vi sender, bliver håndteret fortroligt og sikkert af Bluewhale."
Bent Appeldahl Unified Communications specialist, Københavns Universitet

Bliv endnu én af vores glade kunder

Book et møde