Erhverv

Endelig en platform, der samler sikker kommunikation ét sted

Forhøj datasikkerheden og undgå bekymringer om din virksomhed kommunikerer GDPR-compliant. Bluewhale gør det nemt for dig og dine kunder at kommunikere sikkert – det giver ro i maven.

100% uforpligtende

Sikker håndtering af fortroligt materiale, der fylder meget

Hos DHI Group har vi haft mange udfordringer med at udveksle store og følsomme data både internt og med vores internationale kunder og samarbejdspartnere.

Der er tale om mange forskellige slags data fx:

  • Tegninger
  • Rapporter
  • Projekter
  • Teknisk materiale.

Fælles er, at de både fylder meget og skal sendes fortroligt. Ingen af de krav kan almindelig e-mail leve op til.

Bluewhale har hjulpet os med at komme i mål med udfordringen, så vi nu kan håndtere alle de typer filer, vi skal sende på en nem og standardiseret måde, som alle kan bruge. Også internt i DHI har folk taget Bluewhale til sig, og det er ellers ikke altid helt nemt, når man har med en organisation at gøre, der spænder over flere kulturer og kontinenter.

 

 

 


International kommunikation

Alle kan modtage din fortrolige e-mail, uanset hvor i verden din modtager befinder sig. Når du bluewhaler en besked, har du også garanti for, at det kun er rette modtager, der kan åbne beskeden.

For stort til almindelig e-mail?

Du undgår at ramme ind i begrænsninger på størrelsen af de filer, du kan sende med almindelig e-mail. Du kan sende alle filformater helt op til 25 GB direkte til din modtagers indbakke.

Send hele mapper med et klik

Vidste du, at du også kan sende hele mapper og mappestrukturer? Ikke mere bøvl med at bruge en masse tid på at dele store sager op. Det hele kan sendes med et klik via Bluewhale.

"Bluewhale har en god og stabil løsning, der samlet set sparer os for en masse tid. Bluewhale har her været gode til at tilpasse deres standardløsninger til vores internationale behov. De har fx hjulpet os med at sætte en ekstra server op i Singapore til at supplere den i Danmark. Det har gjort udvekslingen nemmere og bedre."
DHI GROUP

Bliv endnu én af vores glade kunder

Book et møde