Offentlig

Sikker kommunikation med borgere - også i udlandet

Vi hjælper offentlige instanser, som stat, kommuner, regioner og forsyningsselskaber med nemt og sikkert at kommunikere med borgere og samarbejdspartnere.

100% uforpligtende

Sikker dialog mellem borger og kommune

Egedal Kommune havde en udfordring med at sende store filer til deres samarbejdspartnere:

  • På Familieområdet skal sagsbehandlere kunne sende aktindsigter
  • Teknik & Miljø har brug for at sende fx tegninger.

De har også behov for at kunne kommunikere sikkert med alle borgere:

  • også dem, der er fritaget for Digital Post og ikke har MitID.

Alt skal sendes sikkert og leve op til datalovgivningen. Bluewhales løsninger gør det muligt for Egedal Kommune at kommunikere fortroligt og sende store vedhæftninger op til 25 GB via en helt almindelig e-mail og sms på telefonen.


For stort til Digital Post?

Du undgår at ramme ind i begrænsninger på størrelsen af de filer, du kan sende med Digital Post. Du kan sende alle filformater helt op til 25 GB direkte med Digital Post, når du gør det via Bluewhale.

Send hele mapper med et klik

Vidste du, at du også kan sende hele mapper og mappestrukturer? Ikke mere bøvl med at bruge en masse tid på at dele store sagsakter op. Det hele kan sendes med et klik via Bluewhale

Mødeindkaldelse med mange bilag?

Alle kan modtage din e-mail, uanset hvor store vedhæftninger, du sender med. Når du bluewhaler en besked, har du også garanti for, at det kun er rette modtager, der kan åbne beskeden.

"Vi begyndte at bruge Bluewhale tilbage i 2007, og det gode samarbejde er fortsat gennem årene. Bluewhale tager altid udfordringen op, når vi kommer med input, fx har vi sammen udviklet en to-faktor-løsning og en løsning, så vi kan sende store filer via Digital Post. Det er skræddersyet software, der rammer plet i vores behov."
Egedal Kommune

Bliv endnu én af vores glade kunder

Book et møde