Indberetning i fuld fortrolighed

Vi har gjort det nemt for jer at indføre en whistleblower-løsning, som er enkel at bruge og sikrer 100% anonymitet for indsenderen – og I lever op til whistleblower-lovgivningen.

100% uforpligtende

Højeste niveau af datasikkerhed og anonymitet

Indberetning i fuld fortrolighed: Whistlebloweren kan forblive 100% anonym og alligevel kommunikere med administrator og sende beskeder og få svar. Indsenderen/whistlebloweren kan vedhæfte filmoptagelser og hele mapper samt alle former for filtyper.

100 % compliance med whistleblower-lovgivningen

Nem whistleblower-løsning, som er enkel at bruge og sikrer 100% anonymitet for indsenderen. Al kommunikation er krypteret og kan udelukkende læses af whistlebloweren og administratoren af whistleblowerpostkassen.

Intuitiv og simpel – kom i gang med det samme

Opsætning tager under 10 minutter, og løsningen understøtter 5 sprog: dansk, engelsk, svensk, norsk og tysk. Er overskuelig at administrere internt af jer eller af jeres eksterne samarbejdspartner direkte i Outlook.

Sådan virker Whistleblower

Step 01

Jeres whistleblower-løsning ligger som et link på jeres hjemmeside

Step 02

Indberetningen er simpel og 100 % anonym og kan kun ses af den, der indberetter og af administrator

Step 03

I kan fortsætte dialogen i fuld fortrolighed, og det er nemt for både whistlebloweren og administrator

Fordele ved Bluewhale Whistleblower   

I en kompleks verden som er præget af teknologiske fremskridt og øget fokus på social ansvarlighed er en whistleblower-ordning mere relevant end nogensinde.

Læs med nedenfor, hvor vi har opridset de fem mest markante fordele ved vores løsning, Bluewhale Whistleblower.

  • Overholdelse af love og reguleringer: Whistleblower sikrer, at jeres virksomhed efterlever alle gældende love og reguleringer på området.
  • Forbedret intern kontrol og procesoptimering: Bluewhale Whistleblower giver jeres virksomhed mulighed for at identificere interne problemer og processer, der ikke fungerer optimalt.
  • Risikoreduktion: Bluewhale Whistleblower kan hjælpe med at identificere potentielle problemer tidligt, før de eskalerer til mere alvorlige problemer eller endda lovovertrædelser.
  • Styrket etisk kultur og forbedret arbejdsmiljø: En whistleblower-løsning sender et stærkt signal om, at jeres virksomhed værdsætter integritet og etik.
  • Godt omdømme og øget tillid: En velfungerende whistleblower-ordning kan hjælpe med at opbygge og bevare jeres virksomheds omdømme.

Hvem er Whistleblower relevant for?

I december 2021 blev det påkrævet, at offentlige organisationer og virksomheder med mere end 250 ansatte skulle etablere en intern whistleblower-ordning. Fra december 2023 udvides dette krav til også at omfatte organisationer og virksomheder med 50-249 ansatte. Dette lovgivningsmæssige skift understreger vigtigheden af at have en velfungerende whistleblower-ordning på plads.

Bluewhale Whistleblower er derfor relevant for en bred vifte af brancher og virksomheder, selv dem der ikke er underlagt et specifikt lovgivningsmæssigt krav. På trods af det endnu ikke er obligatorisk for alle, kan en whistleblower-ordning som Whistleblower nemlig stadig være en værdifuld ressource for enhver organisation, der værdsætter gennemsigtighed, ansvarlighed samt et sundt og trygt arbejdsmiljø.

100% anonym og 100% sikker

Kommunikationen er fuldt krypteret, og den kan kun læses af whistlebloweren og administratoren af whistleblower-postkassen. Bluewhale Whistleblower sikrer fuld overholdelse af den nye whistleblower-lovgivning og tilbyder samtidig en brugervenlig og letforståelig løsning, der giver jer mulighed for at komme i gang med det samme.

Vælg Bluewhale Whistleblower for en anonym og sikker løsning!

Vi arbejder målrettet for at give jer de nødvendige teknologiske værktøjer og den rette rådgivning, der opbygger tillid og sikkerhed for både jeres medarbejdere og overholder de lovmæssige krav vedrørende beskyttelse af whistleblowere.

Vi hjælper jer med at skabe en sund arbejdskultur baseret på ærlighed, integritet og etik.

Kontakt os i dag og hør nærmere – Vi er klar til at hjælpe jer med at opretholde ansvarlighed i jeres virksomhed eller organisation.

Bliv endnu én af vores glade kunder

Book et møde