Kundecase

Juno IVF

Juno IVF er en fertilitetsklinik i indre København som tilbyder forskellige behandlingsforløb indenfor fertilitetsbehandling. De har et stort behov for at kommunikere sikkert med samarbejdspartnere og patienter. Det er af yderste vigtighed at kommunikationen er sikker, krypteret og overholder alle regler indenfor GDPR, da dialogerne ofte indeholder særligt følsomme informationer.

Problem

Juno IVF tilbyder både udredning og behandling af ufrivillig barnløshed, hvilket skaber et behov for sikker kommunikation med samarbejdspartnere såsom laboratorier og forsikringsselskaber. Derfor har klinikken brug for en sikker mail-løsning, der kan sende mails via sikker post (tunnelmail) der benytter MitID Erhvervscertifikater til signering og kryptering. Derudover skal de kunne kommunikere sikkert med patienter via mail, så personfølsomme oplysninger ikke ender i ubeskyttede indbakker eller hos ikke-verificerede modtagere.

Juno IVF ejere

Løsning

Med Bluewhale kan Juno IVF nemt og enkelt modtage og sende sikre mails til samarbejdspartnere via sikker post (tunnelmail). De indtaster blot en mailadresse, og hvis modtageradressen er sikker, får de muligheden for at sende via tunnelmail krypteret med modtagerens MitID Erhvervscertifikat.

Når Juno IVF skal have en sikker dialog med en patient via mail, indtastes patientens mailadresse samt et telefonnummer eller CPR-nummer. E-mails, der sendes mellem Juno IVF og patienten, kan kun åbnes, læses og besvares af patienten, hvis de logger ind med en SMS-kode eller via deres MitID-app. Dette sikrer, at beskedindholdet ikke lander direkte i patientens indbakke, men er beskyttet med Bluewhale.

Sådan har vi hjulpet

Kommuniker sikkert uanset om det er med private eller det offentlige

Alle kan modtage din e-mail, uanset hvilket mailsystem din modtager har. Når du bluewhaler en besked, er det kun rette modtager, der kan åbne beskeden. Du kan sende fortrolig information til modtagere i hele verden, nemt og overskueligt.

Certificeret GDPR-compliant

Bluewhale gør dig i stand til at have en fortrolig dialog med borgere, kunder, klienter og samarbejdspartnere. Alt er krypteret og kan kun læses af dig og modtageren. Du kan sende og modtage filer på op til 25 GB.

Vis at I tager datasikkerhed seriøst

Få en sikker mail-løsning, så alle kan kontakte jer fortroligt og krypteret direkte i Outlook. Sådan tager I ansvar for databeskyttelse fra allerførste kontakt – det styrker jeres brand, og det giver tryghed, når man kan skrive til jer uden risiko for, at beskeden falder i de forkerte hænder.

Bliv endnu én af vores glade kunder

Book et møde

Vores kunder siger

”Du bliver compliant med Bluewhale og kan kommunikere sikkert med alle borgere, virksomheder og offentlige institutioner i indland og udland. Det er super nemt, og du kan sidde og arbejde i Outlook eller via vores web-app”
Søren Hjarlvig Co-Founder - Bluewhale

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få værdifuld viden om, hvordan din kommunikation bliver sikker og compliant

Anders Goosmann Strategic Sales Manager - Bluewhale