Kundecase

Haderslev Kommune

Hvad gør man, når de eksisterende løsninger ikke er tilstrækkelige – og bunken af sager bare vokser, fordi det er bøvlet at få sendt de mails, man skal?

 

Problem

Vi havde behov for en nem løsning til at kunne skrive sikkert og krypteret til borgere og virksomheder, som vi arbejder sammen med. Vi skal kunne sende meget store filer ved fx aktindsigter. Det kan både være til borgere eller private aktører, som vi bruger. Men det kan ikke lade sig gøre med de værktøjer, vi har til rådighed.

Løsning

Vi fandt frem til, at Bluewhale kunne løse vores behov, fordi vi nu kan sende sikre mails til borgere og virksomheder direkte fra Outlook. Det letter den daglige sagsbehandling og kommunikation. I en travl hverdag, hvor vi dagligt har mange sager gør det en stor forskel – og så er vi sikre på, at vi overholder GDPR og datalovgivningen.

Sådan har vi hjulpet

Send hele mapper med et klik

Vidste du, at du også kan sende hele mapper og mappestrukturer? Ikke mere bøvl med at bruge en masse tid på at dele store sager op. Det hele kan sendes med et klik via Bluewhale.

For stort til Digital Post?

Du undgår at ramme ind i begrænsninger på størrelsen af de filer, du kan sende med Digital Post. Du kan sende alle filformater helt op til 25 GB direkte med Digital Post, når du gør det via Bluewhale.

Mødeindkaldelse med mange bilag?

Alle kan modtage din e-mail, uanset hvor store vedhæftninger, du sender med. Når du bluewhaler en besked, har du også garanti for, at det kun er rette modtager, der kan åbne beskeden.

Bliv endnu én af vores glade kunder

Book et møde

Vores kunder siger

”Du bliver compliant med Bluewhale og kan kommunikere sikkert med alle borgere, virksomheder og offentlige institutioner i indland og udland. Det er super nemt, og du kan sidde og arbejde i Outlook eller via vores web-app”
Søren Hjarlvig Co-Founder - Bluewhale

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få værdifuld viden om, hvordan din kommunikation bliver sikker og compliant

Anders Goosmann Strategic Sales Manager - Bluewhale