+45 71 99 39 17 sales@bluewhale.dk

Hvordan bruger jeg Bluewhale Sikker Mail?

Hvordan sender jeg en sikker mail med Bluewhale Sikker Mail?

Du skal bruge din modtagers e-mail-adresse, mobilnummer eller CPR/CVR-nummer hvorefter du kan sende til dem krypteret og sikkert. 
Du kan sende fra vores webapp eller direkte fra Outlook på pc.

Kan jeg bruge Bluewhale Sikker Mail, når jeg ønsker aktindsigt?

Ja, mange kommuner anvender Bluewhale Sikker Mail, når de skal sende sager om aktindsigt.

Hvordan modtager jeg en besked sendt med Bluewhale Sikker Mail?

Du har modtaget en email med et link til den sikre besked. Tryk på linket og bestil herefter pinkode på sms eller indtast dit NemId alt efter, hvad din afsender har valgt.

Hvilke email-adresser kan jeg sende til?

Du kan sende til alle email-adresser og mailsystemer i hele verden. Din modtager skal bruge en sms-pinkode for at åbne den sikre email. Alt du behøver er din modtagers e-mailadresse og mobilnummer.

Kan jeg sende til en kommune?

Ja, du kan bruge Bluewhale Sikker Mail til at sende til kommunerne. Du skal bruge kommunens cvr-nr. og den du skriver til, skal bruge sin medarbejdersignatur til at lukke den sikre besked op. Vi anbefaler altid, at man giver sine modtagere besked om, at man nu anvender Bluewhale til at sende sikker mail.

Sender jeg fra min egen email-adresse, når jeg sender med Bluewhale Sikker Mail?

Ja, din egen email-adresse fremgår som afsender, så du kan sagtens benytte din nuværende email-adresse, når du opretter konto hos Bluewhale.

Kan jeg bruge Bluewhale Sikker Mail på Mac?

Ja, som Mac-bruger kan du benytte vores webapp til at sende sikker mail. Vores add-in til Outlook understøtter endnu ikke Mac, men måske kommer det en dag. Til da sender du sikker mail her fra siden under Login – Send med Bluewhale.

Kan jeg bruge Bluewhale Sikker Mail i udlandet?

Ja, du kan sende til alle email-adresser og mailsystemer i hele verden. Din modtager skal bruge en sms-pinkode for at åbne den sikre email. Alt du behøver er din modtagers email-adresse og mobilnummer.

Skal jeg - eller min modtager - have certifikat installeret?

Nej, hverken afsender eller modtager skal have certifikat installeret. Det er nemt og hurtigt at sende og modtage med Bluewhale Sikker Mail.

Ved du, hvem der læser dine e-mails?

Med Bluewhale Sikker Mail gør du…

Er du i tvivl om, hvad du har brug for? Så kontakt os – vi glæder os til at hjælpe dig!
Nem og fleksibel løsning til sikker mail – siden 2007