+45 71 99 39 17 sales@bluewhale.dk

Måske ved du allerede, at regeringen har en whistleblower-lovgivning på vej?
Den nye lovgivning forpligter alle offentlige organisationer og virksomheder med minimum 250 ansatte til have en intern whistleblowerordning fra december 2021. Fra december 2023 gælder lovkravet også organisationer med 50-249 ansatte.

Bluewhale har udviklet WhistleBlue, som er lige til at bruge. Det er en whistleblower-løsning, der gør det nemt at indføre ordningen og overholde den kommende lovgivning.  WhistleBlue er enkel og overskuelig, ligesom vores løsning til sikker e-mail – og selvfølgelig foregår kommunikationen krypteret og med samme høje sikkerhedsniveau.

Med WhistleBlue er I garanteret indberetning i fuld fortrolighed og med 100 % anonymitet for whistlebloweren. Al kommunikation er sikret og kan udelukkende læses af whistlebloweren og administratoren af whistleblowerpostkassen. Selvom whistlebloweren kan forblive 100% anonym, er der mulighed for, at whistleblower og administrator kan kommunikere med hinanden og sende beskeder og svar.

Det er også nemt for administrator af jeres WhistleBlue, for kommunikationen foregår i det velkendte arbejdsflow i Outlook. Fordelen er, at man ikke skal bruge et nyt system, men blot kan læse og eventuelt besvare henvendelsen direkte i Outlook.

WhistleBlue giver mulighed for international indberetning og understøtter 5 sprog: dansk, svensk, norsk, tysk og engelsk. Løsningen finder automatisk ud af, hvilket sprog der er relevant. Dette er en fordel, hvis man får en henvendelse fra udlandet.
Vil du prøve WhistleBlue? Skriv til Pernille Casparsen på pc@bluewhale.dk