+45 71 99 39 17 sales@bluewhale.dk

Vi er taknemmelige for hver eneste nye kunde, der vælger Bluewhale – og mindst lige så taknemmelige
for vores trofaste kunder, som vi alle brænder for at servicere hver eneste dag.

 

Her et udpluk af vores kunder:

 

Udviklings og forenklingsstyrelsenHaderslev Kommune Jyske Bank AK Nygart

 


A-TEX A/S – AWA, Sverige – Boligselskabet Sjælland – Brønderslev Kommune – Sydbank – Caldan Conveyor A/S – CERTA Intelligence & Security – Fordelingssekretariatet –
SKAT – Hjørring Kommune – Holstebro Kommune – Industriens Uddannelser – Ishøj Kommune – Mannheimer Swartling, Sverige – Region Midtjylland – Region Sjælland – Revision Ry og Hammel – Tandlægevagten Nordsjælland – VIVE – Wolters Kluwer – Aalborg kommune – Københavns Lufthavne – Københavns Universitet – Roskilde Kommune

 

Hvad siger vores kunder?


Thomas Lyderik Jensen, Marketing og Kommunikation:
Vi har valgt Bluewhale, fordi det er et intuitivt og brugervenligt system, hvor kompleksiteten ligger bag ved applikationen og ikke ude hos brugeren, som man ser hos mange andre udbydere.

Det gør, at man som bruger nemt og tidsbesparende kan få sendt sine ting med den påkrævede sikkerhed. Som virksomhed er det afgørende, at medarbejderne ikke behøver at bruge tid på komplicerede løsninger, som kræver uddannelse at benytte. Med Bluewhale er det nemt at komme i gang.”

Egedal Kommune
IT-Arkitekt Dia Nielsen: 
“Bluewhales løsninger gør os i stand til at kommunikere sikkert med alle borgere – også dem uden NemID.  

Tilbage i 2007 havde vi en udfordring med at sende store filer til vores samarbejdspartnere, og der hjalp Bluewhale os med deres første kerneprodukt. Senere hen fik vi større fokus på, at vi også havde en sikkerhedsudfordring, når vi skrev til borgere. Den udfordring tog Bluewhale op og sammen udviklede vi en to-faktor-løsning. Dermed kunne vi kommunikere fortroligt med borgere via en helt almindelig e-mail og sms på telefonen.  

Det gode samarbejde er fortsat gennem årene. Senest har vi arbejdet på en løsning med at sende store filer via Digital Post. Jeg ved, at flere kommuner allerede bruger denne løsning, og jeg er sikker på, at det også er en løsning, vi får brug for i Egedal Kommune.” 

DHI
Niels Erik Thunbo Pedersen, 
Vice President, Group IT: 

“Bluewhale har en god og stabil løsning, der samlet set sparer os for en masse tid.  

Hos DHI har vi haft mange udfordringer med at udveksle store og følsomme data både internt og med vores internationale kunder og samarbejdspartnere.  

Bluewhale har her været gode til at tilpasse deres standardløsninger til vores internationale behov. De har fx hjulpet os med at sætte en ekstra server op i Singapore til at supplere den i Danmark. Det har gjort udvekslingen nemmere og bedre.  

Også internt i DHI har folk taget Bluewhale til sig, og det er ellers ikke altid helt nemt, når man har med en organisation at gøre, der spænder over flere kulturer og kontinenter.”

 

Ved du, hvem der læser dine e-mails?

Med Bluewhale gør du.

Er du i tvivl om, hvad du har brug for? Så kontakt os – vi glæder os til at hjælpe dig!
Nem og fleksibel dansk løsning til sikker kommunikation i hele verden – siden 2007

Bluewhale er certificeret efter ISAE 3000.
Det er din garanti for, at data håndteres forsvarligt og i overensstemmelse med lovgivningen