+45 71 99 39 17 sales@bluewhale.dk

Bluewhale API 
– sender sikkert fra jeres IT-systemer

I har et system – vi har et API!

 

Bluewhale API er til jer, der har et behov for, at jeres IT-systemer kan sende krypterede e-mails.

                         

“Bluewhale integrerer med Insight Tools  fra JO Informatik ApS,
Insight Tools er et dokumentværktøj, der effektiviserer dine screeninger efter følsomme oplysninger og gør ekstrahering nemt og sikkert.
Vores integration har gjort det muligt, at du direkte fra Insight Tools kan sende krypterede beskeder til en eller flere modtagere.” 

Hvorfor vælge Bluewhale API?

I løbet af en arbejdsdag benytter mange af os flere forskellige systemer, og der er ofte sager, hvor der er brug for at ekspedere dokumenter ud via e-mail.

Ved at integrere jeres sagsbehandlingssystem, journaliseringssystem, regnskabssystem eller kundesystem til vores API, får I mulighed for direkte fra systemet at kunne distribuere beskeder og dokumenter sikkert og krypteret til en eller flere modtagere. Det kan handle om store sagsakter, programfiler eller billedfiler, og det kan være til modtagere i ind- og udland.

Hvem kan modtage sikre mails?
Alle kan modtage en besked sendt med Bluewhale, og det kræver ingen installation hos modtageren. Når du bluewhaler en besked, er det kun rette modtager, der kan åbne beskeden.

Send med NemID, to-faktor SMS eller kodeord
Som afsender vælger du, hvordan din modtager skal åbne beskeden.
Sender du til norske eller svenske modtagere, er det også muligt at validere dem med deres nationale e-ID, henholdsvis Norsk Bank ID på Mobil og Svensk Bank ID.  

EU’s persondataforordning – GDPR
Bluewhale hjælper jer med at overholde GDPR og Datatilsynets krav til sikker kommunikation. I kan sende persondata, fortrolige oplysninger og store vedhæftninger nemt og sikkert.

Bluewhale efterlever Datatilsynets krav til deling af data og sikker kommunikation. Vi er certificeret efter ISAE 3000. Det er din garanti for, at data håndteres forsvarligt og i overensstemmelse med lovgivningen.

Ved du, hvem der læser dine e-mails?

Med Bluewhale gør du.

Er du i tvivl om, hvad du har brug for? Så kontakt os – vi glæder os til at hjælpe dig!
Nem og fleksibel dansk løsning til sikker kommunikation i hele verden – siden 2007

Bluewhale er certificeret efter ISAE 3000.
Det er din garanti for, at data håndteres forsvarligt og i overensstemmelse med lovgivningen