+45 71 99 39 17 sales@bluewhale.dk

Bluewhale –
Tryg, nem og sikker kommunikation

 

 

Bluewhale ApS sender dagligt tusinder af krypterede e-mails i hele verden. Vi brænder for at gøre en forskel, ikke mindst nu hvor kravet til datasikkerhed hele tiden højnes.

Vi har siden 2007 specialiseret os i sikker og krypteret e-mail. Vi har indgående kendskab til de krav, små og store, offentlige og private organisationer har. Denne viden har vi brugt til at bygge et godt stykke software op fra bunden.

Vi videreudvikler konstant vores løsning, så den altid lever op til højeste standard. I samarbejde med vores kunders ændrede behov udvikler vi løbende vores software, således at vi via vores løsninger kan understøtte deres individuelle behov.

Målet har hele tiden været at levere en løsning, der trygt og nemt bringer sikre beskeder og store filer direkte til din modtagers indbakke. Sikkerhed har altid vores fokus, og vores løsning integreres nemt i eksisterende it-systemer, så den sikre kommunikation foregår ubesværet.

Vi er stolte af at leve op til vores mål hver eneste dag. Vi kan også hjælpe dig med sikker kommunikation via mail også for dem, der vil kontakte dig. Ring til os, og hør hvordan på 71 99 39 17.

Bluewhale er stolte af igen i år at støtte op omkring WWF – vi er blåhvalen, og navnet forpligter!

 

Ved du, hvem der læser dine e-mails?

Med Bluewhale gør du.

Er du i tvivl om, hvad du har brug for? Så kontakt os – vi glæder os til at hjælpe dig!
Nem og fleksibel dansk løsning til sikker kommunikation i hele verden – siden 2007

Bluewhale er certificeret efter ISAE 3000.
Det er din garanti for, at data håndteres forsvarligt og i overensstemmelse med lovgivningen