+45 71 99 39 17 sales@bluewhale.dk

Ja, hvad er sikker kommunikation egentlig?
Hvornår skal jeg sende sikkert?
Hvilke data er personfølsomme?

Det er spørgsmål, vi ofte modtager.

Svaret er på mange måder simpelt, og så alligevel ikke.
For hvis jeg spørger dig, hvad der er følsomt, så er dit svar og mit svar sandsynligvis ikke ens.

E-mail er den mest anvendte metode til at begå cyberkriminalitet, og alligevel er det også via e-mail, at vi deler mange ting omkring vores forretning. Virksomhedsregnskaber, kundekontrakter, stamtal i virksomheden, forretningsideer og meget andet. Frem og tilbage med både interne og eksterne kontakter.

Det er en vane for os at debattere virksomhedens ve og vel via e-mail, og derfor er det også en yderst sårbar kanal for virksomheden, hvis IT-kriminelle får adgang.

Bluewhale sikrer, at din besked er beskyttet fra du trykker ”send med Bluewhale”, og at det kun er den modtager, du har valgt, der får adgang til det sendte.
Det sikrer vi ved at anvende forskellige metoder til, hvordan du kan 2-faktor validere din modtager. Vi har bl.a. NemID, Norsk Bank ID på mobil og Svensk Bank ID koblet på som nationale e-ID’er og SMS til at dække modtagere i hele verdenen.
– OG da din modtager både skal have en e-mail og en anden faktor for at få adgang til den forsendelse, du har sendt afsted, så vil ingen via mailsystemet alene kunne få adgang til din forsendelse. Kun den rette modtager med rette nøgle vil få adgang. Hvis du vil høre mere om, hvordan vores løsning kan virke i din virksomheds sikkerheds-setup, kontakt vores salgsdirektør Pernille Casparsen på tlf. 29 87 85 77 eller e-mail pc@bluewhale.dk
Du kan også oprette en gratis testkonto lige her