+45 71 99 39 17 sales@bluewhale.dk

Bluewhale Sikker Henvendelse
– så alle trygt kan skrive til jer fra din hjemmeside 

Astma-Allergi Danmark

Astma-Allergi Danmark bruger Sikker Henvendelse:
“Hos Astma-Allergi Danmark får vi dagligt mange forespørgsler af helbredsmæssig karakter samt uopfordrede ansøgninger, som begge stiller høje krav til datasikkerheden.

Kravene gjorde, at vi søgte efter en platform, der gav os mulighed for, at folk udefra – på nem og simpel vis – kunne kommunikere sikkert uafhængigt af deres IT-setup.

Bluewhale Sikker Henvendelse løser vores udfordring og sørger i dag for, at alle henvendelser udefra til Astma Allergi Danmark bliver sendt sikkert og krypteret, så man trygt kan sende persondata og følsomme oplysninger.”

Med Bluewhale Sikker Henvendelse viser I, at I tager datasikkerhed alvorligt
En ansøgning, et helbredsspørgsmål eller noget helt tredje –
fælles for dem alle er, at de kræver en sikker kommunikationskanal.

Vi skaber en sikker og krypteret forbindelse mellem jer, så jeres potentielle kunde eller samarbejdspartner nemt og brugervenligt kan skrive til jer uafhængig af jeres IT-setup. Alt hvad løsningen kræver, er en e-mail.

Med ’Sikker Henvendelse med SMS’
vil personer, som klikker på jeres henvendelseslink, blive bedt om at indtaste mailadresse og mobilnummer. Disse informationer videresendes sammen med henvendelsen, så I kan svare sikkert med Bluewhale og SMS-pinkode.

Med ’Sikker Henvendelse med NemID’ vil personer som klikker på jeres henvendelseslink, blive bedt om at logge ind med deres NemID og efterfølgende indtaste mailadresse og personnummer. Dette giver jer en høj sikkerhed for afsenderens identitet og mulighed for at sende svar på henvendelsen, som modtageren åbner med sit NemID.

Ved du, hvem der læser dine e-mails?

Med Bluewhale gør du.

Er du i tvivl om, hvad du har brug for? Så kontakt os – vi glæder os til at hjælpe dig!
Nem og fleksibel dansk løsning til sikker kommunikation i hele verden – siden 2007

Bluewhale er certificeret efter ISAE 3000.
Det er din garanti for, at data håndteres forsvarligt og i overensstemmelse med lovgivningen