Kundecase

DHI Group

DHI Group rådgiver om og forsker i vandmiljø, kemikalier og fødevaresikkerhed. Med lokalkontorer i hele verden er der behov for en løsning, som nemt og ubesværet kan bruges til international kommunikation.

Problem

Hos DHI Group har vi haft mange udfordringer med at udveksle store og følsomme data både internt og med vores internationale kunder og samarbejdspartnere.
Der er tale om mange forskellige slags data fx:
– Tegninger
– Rapporter
– Projekter
– Teknisk materiale.

Fælles er, at de både fylder meget og skal sendes fortroligt. Ingen af de krav kan almindelig e-mail leve op til.

Løsning

Bluewhale har hjulpet os med at komme i mål med udfordringen, så vi nu kan håndtere alle de typer filer, vi skal sende på en nem og standardiseret måde, som alle kan bruge. Også internt i DHI har folk taget Bluewhale til sig, og det er ellers ikke altid helt nemt, når man har med en organisation at gøre, der spænder over flere kulturer og kontinenter.

Samlet set sparer Bluewhales løsning os for en masse tid. Bluewhale har her været gode til at tilpasse deres standardløsninger til vores internationale behov. De har fx hjulpet os med at sætte en ekstra server op i Singapore til at supplere den i Danmark. Det har gjort udvekslingen nemmere og bedre.

Sådan har vi hjulpet

For stort til almindelig e-mail?

Du undgår at ramme ind i begrænsninger på størrelsen af de filer, du kan sende med almindelig e-mail. Du kan sende alle filformater helt op til 25 GB direkte til din modtagers indbakke.

International kommunikation

Alle kan modtage din fortrolige e-mail, uanset hvor i verden din modtager befinder sig. Når du bluewhaler en besked, har du også garanti for, at det kun er rette modtager, der kan åbne beskeden.

Send hele mapper med et klik

Vidste du, at du også kan sende hele mapper og mappestrukturer? Ikke mere bøvl med at bruge en masse tid på at dele store sager op. Det hele kan sendes med et klik via Bluewhale.

Bliv endnu én af vores glade kunder

Book et møde

Vores kunder siger

”Du bliver compliant med Bluewhale og kan kommunikere sikkert med alle borgere, virksomheder og offentlige institutioner i indland og udland. Det er super nemt, og du kan sidde og arbejde i Outlook eller via vores web-app”
Søren Hjarlvig Co-Founder - Bluewhale

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få værdifuld viden om, hvordan din kommunikation bliver sikker og compliant

Anders Goosmann Strategic Sales Manager - Bluewhale