22. marts 2023

Ses vi til webinar 1. marts?

Tilmeld dig lige her: https://bluewhale.dk/da/kom-til-webinar-med-bluewhale/

Vi viser dig vores løsning til sikker e-mail, som hjælper dig med at overholde GDPR og giver garanti for, at kun den rette modtager kan åbne din sikre besked.
Du får også svar på:

  • Hvordan man løser problemet, når kunder, klienter eller partnere har brug for at skrive beskeder til dig, der inkluderer fortrolige eller følsomme oplysninger om f.eks. helbred, behandlingsbehov eller økonomiske forhold.

Vi vil inspirere dig til, hvordan du i din hverdag kan få mest muligt ud af din Bluewhale, og vi viser de nyeste features fra vores udviklingsafdeling.

  • Du får at se, hvordan Bluewhale nu er klar til MitID.
  • Vi viser, hvordan man integrerer Bluewhale til Office365s login – så du kun skal huske ét kodeord.
  • Du får også at se, hvordan man kan sende til kommunernes og andre offentlige instansers “sikker-post”-postkasser med Bluewhale.
  • Vi vil også vise WhistleBlue, som er Bluewhales whistleblower-løsning – som giver mulighed for indberetning i fuld fortrolighed med 100% anonymitet for indsender og som er super enkel at anvende.

Sidder du med et særligt behov for sikker kommunikation?
Du får mulighed for at komme helt tæt på os og tale direkte med vores udviklere. Vi udvikler hele tiden vores løsning – blandt andet på baggrund af gode idéer fra vores brugere. Hvem ved, måske er det dig, der påvirker vores fremtidige software-versioner med dine input.

Du kan læse mere om webinaret her: https://bluewhale.dk/da/kom-til-webinar-med-bluewhale/

Læs også ..

22. marts 2023

Ses vi til webinar 1. marts?